Möte med morgontidningen

november 15, 2018 Av av Trade

Kul, härom dagen ringde en reporter från den största lokaltidningen och ville göra ett reportage med mig. Hon hade hittat mig på instagram via gemensamma bekanta som like:at min sida. Algoritmer du vet.

Tidningen fick följa med mig på en shoppingtur på Erikshjälpen i Växjö. Vi hade ett bra snack och jag tror det kommer bli en sida i helgbilagan framöver. Fokus var mest på loppisutmaningen och återbruk, miljö och hållbarhet – sådant som ligger mig närmast om hjärtat. Vi nämnde bara bitcoin och aktier som en jämförelse. Det är nog så jag kommer jobba också. Loppis kan jag, men är sämre på börsen. Så jag ska nog inte daytrada i alla fall men byta fonder och aktier ibland.

På bilden håller jag upp en tuff stringlampa och en ännu coolare portfölj i solid furu. Har aldrig sett en sån. Inköp 110 kr respt 95 kr.

Just det, glömde nog blogga om försäljningarna. Men jag sålde ju i helgen. Grillpinnar från ystad metell nappade en instagramföljare för och gav 350 kr. Grytan gick iväg på köp nu på tradera för 225 kr. Jag har även köpt lite annat. Allt finns dokumenterat på Instagram @oneyearsaving