Bitcoin dubbelt upp

juni 26, 2019 Av av Trade

Nu är mina bitcoin 98% upp på 6 månader. Det gör mig än mer intresserad av kryptovaluta och jag måste verkligen förstå mer. Har börjat följa några twitterkonton och titta på YouTube. Traditionell media, banker och finansiella institut dissar bitcoin. Det gör mig i detta läget bara mer nyfiken på det. Minns hösten 2017 när bitcoin ökade från 3000 till 20000 dollar. Jag var själv inte med och hade inga bitcoins men det var då jag hörde om det första gången. Redan då avrådde de traditionella experterna för det och kallade det för bubbla, tulpanlökshysteri och ponzi. De fick rätt kanske.. Bitcoin tappade ju 80% sen. Men är nu uppe på nästan samma nivå igen.

Jag tror absolut man måste läsa på innan man yttrar sig. Kollar vi bitcoins graf historiskt så kommer den sjunka igen och då kanske det är läge att köpa mer. Det är väl som med alla aktier, att när något ökat och ökat och ökat så kommer det en punkt när många vill sälja och plocka hem sina vinster. Tillgång / efterfrågan.

När kursen är så här hög önskar man ju såklart att man köpte mer. Men för bara någon månad sen önskade man ju att man sålt tidigare. Lärdom: läs på och ha en plan!